Kerran vuosia sitten sain silloiselta parhaalta ystävältäni jatkomailin. Siinä piti laittaa tietty määrä ihmisten nimejä ja numeroida ne. Oli määritelty että ensimmäiset viisi samaa ja seuraavat erisukupuolta, tai jotenkin näin.  Sitten lopuille numeroille piti kirjoittaa joku laulun nimi. Lähetin viestin myös sikoilleni ja sekkukin sen sai.

Tulkintaa sitten: Bestiksen kanssa olimme laittaneet toisemme samaan kohtaan. En muista mitä olimme toisillemme. Vanhimman siskoni kanssa olimme myös toisillemme samaa. Ja bestiksen kanssa aikoinaan olimme jakaneet yhteisen ihastuksen, hänkin oli samalla rivillä meillä kummalakin.

Mutta ne musiikit sitten: Laulu joka kuvaa ajatusmaailmaasi: minä, ja blondi serkku, olimme onnistuneet epähuomiossa jättämään sen rivin tyhjäksi. Siskolla siinä oli "Liian suuri city". Oli raukka juuri muuttanut kaupunkiin, ja taisi osittain tosiaan ikävöidä sinne maalle, minne myöhemmin taas katosikin. Sitten jollekin miespuoliselle omistettuun lauluun, siskolla ex-poikakaverille osui laulu "Mahdunko maailmaas (sovinko sydämees)". Tähän sisko toki sanoi, että ehdottomasti ei pidä paikkaansa!