En paljon enää blogaile imetyksestä, se kun ei ole meillä suuremmin mielessä oleva aihe. Vaikka imetän toki vielä taaperoa, varmastikin 1,5v, jos en pidempäänkin.

Eilen televisiossa oli ohjelma apinoiden, ja muiden ihmisten, oppimisesta. Siinä tämän tästä vauvat ja vauva-apinat saivat tissiä. Taapero huomasi, että jotakin on nyt viealla, kun nuo tuolla saavat tissiä, ja hänen tissit ovat nyrkkeilemässä. Sitten onneksi "mamma" tuli kotiin ja pääsi sekin pikkuapina tissille. Ohjelmassa kerrottiin, että orankutangit imettävät lapsiaan 5v.

Koska hiekkalaatikkokaveri blogaa imetysviikosta, ohjaan teidät kaikki lukemaan aiheesta sieltä.

---

Kävin tänään yksin kaupassa. Oula sanoi, että pojat haluavat odottaa autossa. Menin sitten neuvottelun jälkeen yksin. Kun kuulema pärjäävät ja Iivarin ei tarvi itkeä, kun hänen isoveli on kaverina. Kyläkaupan ikkunasta näin pojat autoon lähes kokoajan. Ja jos en minä, niin tiskin takana istuva tuttu kaupantäti.

Kauppa siis säilyi! Omistajat vaihtuivat, mutta olivat jo valmiiksi tuttuja kyläläisiä. Enkä ota vastaan kommentteja autolla kaupassa käynnistä, matkaahan on hurjat 30m.