Pojat nukkuvat yllättävän hyvin taas. Iivari itkee välillä öisin, oletettavasti toista hammasta. Oula taas nukkuu yöt, eikä illalla nukkumaanmenokaan ole ollut ihan kamalaa. Oikeastaan ei lainkaan. Päiväunet taas ovat uusi päänvaiva.

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Uskon nyt, vaikka vieläkään en haluaisi, että ne paljon puhutut rutiinit ovat kaiken takana. Olemme täällä uudessa kodissa rauhoittaneet illat ja suoriattaneet asiaan kuuluvat rituaalit. Tietysti päiväunien pois jäänti usealta päivältä osittain helpottaa ilta nukkumista, mutta tuohan se <?xml:namespace prefix = st1 ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:smarttags" />oman haasteensa iltoihin, kun Oula on täysin yliväsynyt.

 

Oikeastaan parhaiten on loppujen lopuksi päästy unille niinä iltoina, kun Oulakin on nukkunut päiväunet. Iivari nukkuu päiväunet tietysti vielä aika tavalliseen tapaan. Tosin välillä tuntuu nukkuvan koko päivän Onko se sitten reaktio uuteen kotiin muuttamiseen vai mitä. Sitä ei varmaan saa koskaan tietää varmuudella kukaan.

 

Iltoja on helpottanut suunnattomasti myös se, että isi on kotona illat. Tai onhan hän useimmiten ollut kotona, mutta touhunnut auton kimpussa tai pakkaamassa.

 

Lisäksi olen saanut tehtyä ensimmäiset villa ostokseni vieraalla maalla. Tai tarkemmin ajatllen, ensimmäiset tällä kertaa, joskus aiemminkin olen ostanut villaa ainakin Espanjassa.

10788.jpg