Saapui paketti. Suomesta, Helsingistä.Kiitos lähettäjille. Iivarilla onkin tuollanen punainen sukka täällä kotona, varmaan siis vain toinen jäi teille. Ja hammasharha ei ole meidän. Pixi varmaan ilahduttaa suunnattomasti taaperoa. Kun siinä on apinoita!

Mitäs tuotteita Ruotsista saa, mitä Suomesta ei? Siis jättäkääs nyt hyvät ystävät, ihmiset ja muut lukijat kommentteja, mitä tuotte/tuotatte aina Ruotsista? Nyponsoppajauhetta? Mehuja? Tai onko jotakin muutakin, kuin ruokaa?


Nyt lähden katsomaan, millainen sotku on, kun jätin pojat kahdestaan syömään jukurttia. Oli yksi jo syömässä purkillista vessan lattialla. Ehkä heillä oli hieman nälkä. Taikka persosillaan, jos ei muuten. Taapero syö myös creme frecia mielellään paljaaltaan. Isompi ei kyllä ikinä, sokeria tarvii olla aina, että saa mitään alas.

Siivosin vaihteeksi vessan, leivoin kakun, imuroin ja pesin keittiönlattiaa niin, että matto meni poikki ja pesinpä vielä osan jääkaapista ja kuivatusrummusta aamulla. Sitten olikin aika laittaa pieni nukkumaan ja pian juosta (ihan tottam juoksin) hakemaan isompaa förskolasta. Joskohan sitä olisi jo aamupalan ansainnut?