Tänään kerhossa Iivari yriti kovasti syödä vähän nuorempaa vauvaa. Aina kun vaan vauva oli saapuvilla, oli Iivari häntä syömässä. Vauva sitten tietysti itki, joten otin hänet syliin. Siitäpä Iivari ei tykännyt, koitti vähän työntä vauvaa pois, mutta ei silti alkanut kovasti protestoimaan. Oulakin kävi toteamassa, että saat sinä pitää toistakin vauvaa sylissä. Sitten panin vauvan kuitenkin pois, kun ei hän enää itkenyt ja otin Oulan hetkeksti syliin.

Myöhemmin, kun aloimme laulamaan, yksi pikkutyttö parkkeerasi vauvanuken minun syliin. Taae Iivari tuli tarkistamaan tilanteen, mutta kun kyseessä oli vain nukke, niin lähti jatkamaan touhujaan. Annoin sitten nuken Oulan syliin, ja kylläpä hän hienosti piti vauvaa.

Oula alkoi haisemaan kakalta, joten kiikutin hänet vessaan. Iivari olikin taas lähtenyt etsimään meitä. Edellisellä kerralla vauva seisoi vessan oven takana, mutta nyt olimme menneet ihan hukkaan ja vauva konttasi käytävässä vessan takana itkemässä.

Tänään Iivari myös päätti yllättäin lähtä kävelemään. Seisoi laatikollaan ja katseli, selvästi miettien, mitä nyt tekisin. Tätä on tapahtunut monta kertaa. Mutta tällä kertaa sitten päättikin lähteä ottamaan pieniä varovaisia askelia, en saanut laskettua montako, mutta muutama.