Oula täyttää tännään 4v. Viikon on synttäreitä odotellut. Maanantaina jo huomasi yhden paketin kakkukynttilöitä paikalliskaupassa ja halusi ostaa ne. Ja yhtenä päivänä laskettiin, että on vielä 3 yötä synttäreihin. Seuraavana päivänä kysyin, montako yötä on nyt. Laskeskeli, että ensin oli 3, sitten nukutiin kerran, niin nyt on sitten kaksi. :)

Yhtään paketti ei tullut postissa. Eilen oli itku päästä (minulta) kun kävin laatikon tarkistamassa. On niitä lähettty jo hyvissä ajoin joitakin, vaan eipä saapunut. No ei näytä onneksi Oulaa haittaavan. Ja tulihan naapurista iso iso paketti, jossa oli "veinu". Siis sellainen muovinen monen istuttava keinulaiva. Suunnitelma oli naapureilla, että heidänkin poika mahtuu siihen vähän ajanpäästä. Iivari siihen laivaan ihastuikin varmaan vielä Oulaa enemmän.

Kakku oli aika onnistunu, vaikka banaania ei ollutkaan välissä. Ei myöskään ollut liika makea. Hmm, vähän liian hyvää, eihän minun pitänyt moisia  syödä. No jos kerran, taikka neljä, vuodessa.

Lisäksi tein pasteijoita, ja keksin täyttää osan taikinoista päärynöillä ja homejuustolla. Ihan liian hyvää!

Nyt Oula katsoo uutta mainoskylkiäisenä tullutta Peppi-filmiä. Halusi: "sen valkoisen lipun". Eli "että ne puhhuu niinku äiti".