Koska olemme muuttaneet, meidät kutsuttiin käymään uudessa neuvolasssamme. Ja Iivaria piti kontrollipunnita, koska käyräthän olivat viimeksi laskussa. Pituus vain hieman, mutta massa rajusti. Minä nyt en niin niistä käyristä välitä (kuka uskoo?), mutta kun kuukausiin ei ollut tullut massaa käytännössä lainkaan lisää.

Vaihtarihan meillä silloin huolestu asiasta ja tonki netistä kovasti kasvukäyriä ja koitti joka välissä syöttää ruokaa taaperolle. Ja oli niin ylpeä suorituksestaan, koska jostaki syystä Iivari söi määrättömästi vaihtarin syöttämän. Minun antamanahan ei siihen aikaan ruoka kelvannut lainkaan, itse syömänä paremmin.

Nythän Iivari taas syö aika normaalisti. Ja monipuolisesti, pinaattiakin taas veti menemään ja porkkanaa. Joka kyllä olikin, nam, herkullisesti laitettua. Kun taas Oulalle ei kelpaa mikään. Kalapuikkoja on syönyt kahdesti jo tälläviikolla. Ja jäätelö maistuu tietenkin ja suklaa ja keksi ja skorpioonit. No onneksi korput ovat sokerittomampia. Ja vauvan ruokapurkista voisi kanssa syödä.

Iivarin massa oli vähän lähentyny omaa normaalikäyräänsä, pituus oli mennyt ohi. Mutta liekö täti venyttänyt kovasti, vai onko tosiaan kasvanut tässä alle kuukaudessa 2 cm. Massaa oli tullut reilu 100g. Syömisestä saatiin nuhteita ja haukkuja ja imettämisetä tietenkin mainittiin ja tätä kaikkea.
 
Sitten mitattiin nirsoilija ja ruokakieltäytyjä Oula. Joka oli hienosti hieman yli keskiarvokäyrien ja voi kuinka kasvaakin hienosti. Niinpä, ehkä liika syöminen viekein energiaa taaperolta, ja siksi hän ei jaksa kasvaa.