Kummallisuuksia blogissa tarkastellaan tämä maan kummallisuuksia. Mutta pistänpä lisikan soppaan minäkin. Ajattelin, että ehkä meidän perheemme katsanto kanta on vielä hieman erilainen, kuin ihan naapurin silmin.

Ruotsalaiset on selvästi turvallisuusfriikkejä. Autolla ajetaan silmiin pistävän varovaisesti, lapsilla pitää olla mäessä heijastinliivit päällä ja kypärät päässä. Myös pyöräilykypärän käyttö tahtoo herättää hämmästelyä, mutta sitä pyrin puolustamaan itsekin kaikin voimin.

---

Kävin 3d vyöhyketerapeutilla. Olen kyllä jo pian vuoden uskonut vakaasti vyöhyketerapiaan, mutta tämä kokemus on ollut aika uskomaton: pelkkiä jalkapohjia hieromalla selkäjumitus on parantunut. Mikään muu hieronta tai fysioterapia ei ole auttanut näin tehokkaasti. Kannattaa ehdottomasti kokeilla! Ja jos ei hyvää vyöhyketerapeuttia löydy kotikulmilta, täytyy tulla meilla kyllään, sillä tämä minua hoitanut asuu kahden minuutin kävelymatkan päässä uudesta talostamme.

---


Teimme kaikki perheen aikuiset inburgergintesin, kaksi meistä onnistui reputtamaan testissä. Minä tietysti toisena reputtajana. Mietimme nyt, pitäisikö minun tulostaa tulos ja lähettää se ja oleskelulupani takaisin.

---
Nyt uniprojekti lähtee talvilomalle, joka kyllä tällähetkellä muistuttaa täällä lähittä sairaslomaa, jos sattuu, että matkan varrella näen netin, niin ehkäpä pääsen taas kirjoittelemaan.