Ystävä blogi lopettaa. Kylläpä siitä tulikin lopullinen tunne. Ihan hassua oikeasti, olenhan juuri tämän ystäväblogaajan kanssa tekemisissä enemmän muilla foorumeilla, kuin vain blogistaniassa. Silti nyt täytyy pysähtyä miettimään omaa blogaamistaan.

Voinko ja aionko minä jatkaa blogaamista loputtomiin? Onko aika lopettaa josku? Onko se aika nyt? Olisiko parempi lopettaa, kun sen voi tehdä vielä huipulla ollessaan? (Milläköhän huipulla, mutta suunta on ollut nouseva vielä.) Voiko blogi pitää lomaa ja vielä sen jälkeen saavuttaa jotakin kunnioitusta ja asemaa? Tai siis lukijoita.

Vai onko takki tyhjä sittenkin vain väliaikaisesti? Pitäisikö jutun juurta kulkea hakemassa maailmalla, taikka toisissa blogeissa. Elämä blogistanian ulkopuolella nyt lienee täysin utopistinen ajatus.

Minun ei pitänyt koskaan alkaakaan blogaamaan. Sanoin hyvin tiukasti "ei ikinä", kun kavereilla alkoi jo vähän kaikilla olla mokoma ajantuhlaussivusto. Sitten kuitenkin sain päähäni, että kivahan se olisi olla paikka, jossa voisi omatkin ajatuksensa jakaa kaikelle kansalle. Täällä kun pääsee vähän niinkuin sanomaan aina sen viimeisen sanan, jos välttämättä haluaa. Silloin jo harkitsin täysin anonyyminä perustaa jonkin mielipide blogin.

En sitten kuitenkaan vielä ollut viitsinyt sitä tehdä, kun keksin, että meidän perheen uniprojekti tarvii oman sivustonsa. Ja sillä verukkeella voin nyt blogin pistää pystyyn, että se on vain tätä projektia varten, ei muuta.

Aluksi pysyinkin hyvin päätöksessä. Kaikki jutut koskivat aika tiiviisti vain nukkumista. Mutta niinhän siinä sitten kävi, että hyvään nukkumisjuttuun on tullut sotkettua kaikenkarvaisia tekemisiä. Onko se sitten ollut eduksi vai haitaksi blogin alkuperäiselle aatteelle? Ja lopulta, onko sillä mitään väliä?