Joskus sitä sentään pääsee jostakin nettiin, kuten nyt makkaan entisen kämpän lattialla läppiksen kans. Hyvin on jo tyhyjää muuten.

Ikävä juttu on se, että jo lankapuhelin, ja siten modeemi, ei toimi tänään, ei ne taida toimia pitkään aikaan, kun tuo pääsiäinen tähän sattuu väliin.

Äsken olimme vielä entisessä öppen förskolasa käymässä, pääsiäisjuhlassa. Minä unohdin sítten autuaasti puhdinstaa noitamaalit naamasta, kun menin kauppaan. Ilmankos minua tuijotettiin, luulin sen olevan taas tuo Iivari kantoliinoineen. Niin ja tosiaan, meikit jäivät vauvankin naamaan.

Muuttokuulumusia olen kerännyt talteen toiselle koneelle, niitä laitan sitten, kun pääsen sillä nettiin. Mutta nyt voisin kertoa karppauskuulumiset. Minäkin siis sorruin tähän. Sain päähäni aloittaa, kun tajusin saman kuin aikoinaan niitten iltarutiineiden luomisessa: joskus voi lipsua. Ja kiloja on lipsunut: -6kg viimeisestä Suomen reissusta. Kauankos siitä onkaan aikaa? Kämppis ystävällisesti lainasi minulle vyön, että housut pysyvät jalassa. Oli sellainen välivaihe tuossa, että mikään ei sopinut, entiset pieniä ja isommat suuria.. Nyt mahdun jo vaikka mihin -mutten kaikkiin.