Iivari on nukkunut monta yötä kivasti, mutta Oulalla on ollut muutama levottomampi. Reipasta ulkoliikuntaa tahtoo näemmä aina seurata kasvukipu yö. Sitä kyllä tapahtuu onneksi harvoin, sillä Oula on vähän laiska liikkumaan itse ulkona, ellei ole jotakin erityisen jännää tekemistä.

 

Olemme käyneet kaksi kertaa pyöräilemässä kämppiksen kanssa. Kamalaa! Onnistuin pyöräilemään noin 4km ja olin ihan poikki, hengästynyt ja puhki. Miten huonossa kunnossa voi ihminen ollakaan? Tosin, onhan täällä mäkejä vähän enemmän kuin aikaisemmissa asuinpaikoissani, mutta ilmeisesti korkeseroja tuolle matkalle kertyy kuitenkin todella vähän.

 

Kävin tanssitunnilla taas viikon tauon jälkeen. Harmi, että tunnit loppuvat jo kahden viikonkulutta, sillä ensimmäistä kertaa tanssi näytti joltakin. Osittain varmaan ihan taitojen kehittymisen johdosta, mutta osittain myös löytyneen oman vartalon takia. Kiva, kun peilikuva näyttää tutulta, valas on kuorittu pois ympäriltä. 7 kg ja 8 cm on lähtenyt.

 

 

Blogi päivittyy nykyään vähän harvakseltaa sekä ohjelmisto- että nettiongelmien takia. Mutta myös koska päivittäjän päässä on liikaa ajatuksia, eikä kirjoittaminen onnistu.